Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Kameroen

Onroerend goed te koop in Kameroen
De Republiek Kameroen is een eenheidsrepubliek Afrika. De hoofdstad is Yaoundé. Kameroen grenst aan Nigeria in het noordwesten, Tsjaad in het noordoosten, de Centraal-Afrikaanse Republiek in het oosten, in het zuidoosten door de Republiek Congo, en in het zuiden door Equatoriaal-Guinea en Gabon.
Kameroen is een ontwikkelingsland, de bevolking groeit met ongeveer 3% en bijgevolg met een toenemende urbanisatiegroei. Deze gegevens leiden tot een toename van de wooneenheden die de bevolking nodig heeft en dus tot een toename van het aantal onroerende goederen te koop in Kameroen.
De overheid, particuliere bedrijven en individuele beleggers proberen de groeiende schulden van meer dan 100.000 eenheden per jaar te overwinnen door constante investeringen in woningen.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed in Kameroen, dan zijn de stedelijke gebieden met meer mogelijkheden: Yaoundé, Douala en Limbe.
Elke stad heeft buurten die zich richten op de rijke bevolking, politieke vertegenwoordigers, overheidsfunctionarissen, enz. Omdat ze de beste scholen verwelkomen, de beste winkelcentra, verharde wegen, stille gebieden, toegang tot luxe restaurants, winkels, taxi's, klinieken, enz. Maar de prijs van woningen die in Kameroen worden verkocht, overtreft de kosten van een woning in een Europese stad.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 30102

Verkoop Villa, Kameroen, Douala, Deido, Douala

600,000.00EUR
Verkoop
Villa

700 m²
Němcová goed en luxe. Voor al uw aankopen of huren van villa's, appartementen, grond en andere eigendommen in Kameroen en Afrika in het algemeen vert...
Cod. 15806

Verkoop Boerderij, Kameroen, Douala, Akwa Palace, Akwa Palace

Reserved negotiation
Verkoop
Boerderij

2000 m²
250 Metric Ton / ton per week Voorkomende naam - maïs, graan, maïs geel / geel graan, maïs wit / wit maïs, suikermaïs, Makki, Maka.   Maïs is...
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB